اخبار

جلسه طرح توجیهی زیست محیطی اقتصادی و گردشگری   [ +0 | -0 ]

جلسه طرح توجیهی زیست محیطی اقتصادی و گردشگری

طرح توجیهی زیست محیطی – اقتصادی - گردشگری.

طرح پژوهشی و کاربردی  کلاهک، پوست، گوشت وکاسه میوه بادمجان درمصارف درمانی و خوراکی

 


 

طرح توجیهی زیست محیطیاقتصادی - گردشگری

ارائه دهنده آقای دکتر سید نوری عباسی

خلاصه طرح: حذف آلاينده هاي گوهررود در محدوده باغ محتشم از طریق مطالعه روشهای تحقیقاتی پرو بیوتیک (افزودن میکروبهای ارگانیک به محیطی آلوده بمنظور جذب باکتریهای بیماریزا)با هدف استفاده بهينه بازديدكننده گان از فضاي ارگانیک سالم بدون ایجاد کمترین تغییر در اکوسیستم موجود و احداث درياچه قايقراني.استخر پرورش ماهي – پرورش اردك بطور همزمان و ....

2 - دانشگاه گیلان با عنوان :

طرح پژوهشی و کاربردی  کلاهک، پوست، گوشت وکاسه میوه بادمجان درمصارف درمانی و خوراکی

ارائه کننده : پروین علیپورنصیرمحله

 

خلاصه طرح: کلاهک بخش بیرونی میوه بادمجان می باشد که در مصارف غذایی به دور ریخته می شود. در اجرای این طرح در سال 1390 در دانشکده علوم پایه دانشگاه آغازشده از کلاهک میوه برای درمان بیماری دیابت تحقیقاتی اول روی حیوان و بعداز آن در تعدادی از انسان انجام گرفت که نتیجه این بسیار رضایت بخش بود.

آرد  تولید شده از گوشت بادمجان دارای ویتامینهای A.B.C و مواد معدنی زیادی است. دارای پروتئین ، نشاسته و عناصر معدنی از جمله گوگرد ، کلسیم ، منیزیم می‌باشد. این گیاه حاوی فیبر بالایی است از این رو برای درمان یبوست نافع است و به دلیل دارا بودن ویتامین ها و مواد معدنی به علاوه فیبر برای مبتلایان به فشار خون بالا نیز.تحقیقات جدید نشانگر آن است که بادمجان دارای ماده ای ضدتشنج است و در درمان صرع اثر بسیار خوبی دارد.

ازپوست میوه بادمجان بعداز استخراج رنگدانه ها پودرخوراکی تولید می شود در تهیه شیرینی و شکلات و بستنی و غیره کاربرد دارد.

اهمیت: 1/5


تگ‌ها:  

نظرات

پست شده توسط: admin
در روز 1397/7/21 ساعت 11:58:15, شاخه: General, چاپ, ایمیل