اخبار سازمان

برگزاری دهمین کارگاه آموزشی گروه مطالعاتی ژئو توریسم در مرکز آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری سازمان    [ +99 | -34 ]

برگزاری دهمین کارگاه آموزشی گروه مطالعاتی ژئو توریسم  در مرکز آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری سازمان

مدیر مرکز آموزش و پژوهش‌های توسعه و آینده نگری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان گیلان، از برگزاری دهمین کارگاه آموزشی گروه مطالعاتی ژئو توریسم با عنوان «معرفی فرهنگ خلاق خوراکی‌های بوم آورد گیلان با تکیه بر توانمندسازی جوامع بومی و محلی» در این مرکز خبر داد.


   به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان گیلان، کیمیا تنهایی گفت: این کارگاه آموزشی روز پنج‌شنبه، مورخ 96/7/20 در سالن کنفرانس این مرکز برگزار شد که مورد استقبال بسیاری از  فعالان عرصه گردشگری استان قرار گرفت.

وی تصریح کرد: تاکنون بیش از 400 نوع از خوراکی‌های استان گیلان با دستور طبخ متفاوت از سایر مناطق کشور، شناسایی و مستندسازی شده است.

تنهایی تأکید کرد: معرفی فرهنگ خلاق خوراکی‌های مناطق مختلف استان، با هدف توانمندسازی جوامع بومی و محلی می‌تواند علاوه بر جذب بیشتر گرشگران خارجی و داخلی، توسعه پایدار گردشگری را در استان گیلان تضمین نماید.

در این کارگاه دکتر همایون کاوه محقق و مدرس دانشگاه و رئیس کمسیون گردشگری اتاق بازرگانی گیلان، با مسئولیت گروه مطالعاتی ژئو پارک‌ها و ژئو توریسم در گیلان، به تشریح ابعاد مختلف مباحث مربوط به ژئو توریسم، ژئو پارک و ژئو سایت‌ها در استان پرداخت.

 وی گفت: در ایران تنها موردی که تاکنون، با عنوان ژئو پارک به ثبت رسیده «ژئو پارک قشم» بوده که در حال حاضر به دلیل عدم رعایت استانداردهای جهانی، با مشکلات عدیده‌ای در مراحل اجرایی، مواجه شده است.

کاوه با اشاره به موضوعات مورد بحث در این کارگاه آموزشی اعلام نمود که استان گیلان دارای توانمندی‌های بسیاری برای ایجاد حداقل چند زئو سایت طبیعی و تاریخی بوده که تا کنون به مجامع جهانی معرفی نشده است.

 وی ادامه داد:  ژئو توریسم یا «زمین منظر گردی» با افزایش رعایت اصول پایداری طبیعت، به تقویت حسن مکان و ایجاد نفع برای هر دو گروه «بازدید کننده» و «ساکنان» می‌انجامد و می‌تواند روند توسعه و رشد منطقه را هدایت نماید. همچنین ژئو توریسم با نگاه توسعه پایدار و حفاظت از محیط زیست و طبیعت، به حفظ میراث فرهنگی و معنوی در استان گیلان میانجامد.



تگ‌ها:  

نظرات

ارسال نظر

نام کاربر:
عنوان:
نظر:
پست شده توسط: روابط عمومی
شاخه: خبرهای سازمانی, چاپ, ایمیل